Platen Parade

Met de Platen Parade nemen we een muzikale vlucht naar de tijden van de rock-‘n-roll, rhythm & blues, soul en country. Van Elvis tot Dolly, van Cash tot Otis en van de Stones tot de Blues Brothers. We beschikken werkelijk over een Tutti Frutti aan vinylplaten, die met groot enthousiasme aan u geserveerd zal worden. De Platen Parade is een garantie voor twistend publiek, lachende gezichten en een onvergetelijke avond.

De Platen Parade tovert ook uw persoonlijke feestje, bruiloft of bedrijfsborrel in een onvergetelijk vinylfeest. Informeer naar de mogelijkheden!

Platen Paradekwis

Wilt u graag de muziekkennis testen van u en uw vrienden, collega’s, kennissen of gasten? De Platen Paradekwis is een avondvullend muzikaal quizspektakel waarin de hersenen aan de hand van intro’s, solo’s, covers en andere fragmenten volop gekraakt zullen worden. Wie kroont zich tot ultieme muziekkenner…?

Festilook

Pop-up shop Festilook is de grote motor achter de Platen Parade. De kleding van Festilook is geïnspireerd op de jaren 60,70,80 en 90, waarbij thema’s als freedom, vintage en fashion de boventoon voeren. Muziek is de grootste inspiratiebron voor de items van Festilook.


Contact informatie